Integritetspolicy

Senast uppdaterad den 07-Apr-2023
Publiceringsdatum 06-Sep-2021

Denna integritetspolicy beskriver Billigasängar.nu policy för insamling, användning och avslöjande av din information som vi samlar in när du använder vår webbplats (https://billigasängar.nu) (”Tjänsten”). Genom att få tillgång till eller använda Tjänsten samtycker du till insamling, användning och avslöjande av din information enligt denna Integritetspolicy. Om du inte samtycker till detta, vänligen avstå från att använda Tjänsten.

Vi kan ändra denna Integritetspolicy när som helst utan föregående meddelande till dig och kommer att publicera den reviderade Integritetspolicyn på Tjänsten. Den reviderade policyn kommer att vara giltig 180 dagar från det att den publicerats på Tjänsten och din fortsatta åtkomst eller användning av Tjänsten efter denna tidpunkt utgör ditt godkännande av den reviderade Integritetspolicyn. Vi rekommenderar därför att du regelbundet granskar denna sida.

Dina rättigheter

Beroende på tillämplig lagstiftning kan du ha rätt att få tillgång till, rätta eller radera dina personuppgifter eller få en kopia av dina personuppgifter, begränsa eller invända mot den aktiva behandlingen av dina data, be oss att överföra (portera) dina personuppgifter till en annan enhet, dra tillbaka samtycke som du lämnat oss för att behandla dina data, rätt att lämna klagomål till en tillsynsmyndighet och andra relevanta rättigheter enligt tillämpliga lagar. För att utöva dessa rättigheter kan du skriva till oss på kontakt@billigasängar.nu. Vi kommer att svara på din förfrågan i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Observera att om du inte tillåter oss att samla in eller behandla den nödvändiga personliga informationen eller återkalla samtycket att behandla samma information för nödvändiga ändamål, kan du inte kunna få tillgång till eller använda de tjänster för vilka din information söktes.

Cookies och liknande tekniker

För att lära dig mer om hur vi använder dessa tekniker och dina val i förhållande till dessa spårningstekniker, vänligen se vår cookie policy.

Säkerhet

Säkerheten för din information är viktig för oss och vi kommer att använda rimliga säkerhetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller obehörig ändring av din information under vår kontroll. Men med tanke på de inhemska riskerna kan vi inte garantera absolut säkerhet och följaktligen kan vi inte säkerställa eller garantera säkerheten för någon information du överför till oss och du gör detta på egen risk.

Klagomål / Dataskyddsombud

Om du har några frågor eller bekymmer angående behandlingen av din information som finns hos oss kan du skicka e-post till vårt dataskyddsombud på Billigasängar.nu, Pollengatan 8, e-post: kontakt@billigasängar.nu. Vi kommer att hantera dina bekymmer enligt tillämplig lagstiftning.