Kontakt

Om du har några frågor eller funderingar kring sängar, sömntillbehör, eller något innehåll på vår hemsida, är vi på billigasängar.nu redo att bistå. Vi värderar varje kunds behov och strävar efter att erbjuda personlig och effektiv service.

Öppettider

Vi finns tillgängliga för att svara på dina frågor vardagar mellan kl. 08.30 och 16.00. Vi förstår vikten av snabb och pålitlig kommunikation, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss via E-post

Du kan enkelt nå oss genom att skicka ett mail till kontakt@billigasängar.nu. Vårt team arbetar hårt för att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Alltid personlig service

Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för din sömnkomfort och sovrumsinredning. Oavsett om du behöver råd om val av säng, tips för bättre sömnkvalitet, eller hjälp med att navigera våra produkter, är vi här för dig.

Söker du någon speciell hos oss?

Om du önskar komma i kontakt med någon speciell person i vårt team, kan du hitta våra medarbetares kontaktuppgifter under om oss här.

Din feedback är viktig för oss

Har du feedback, idéer, eller förslag? Vi uppskattar dina synpunkter och tar tacksamt emot dem för att kontinuerligt förbättra vår service och vårt innehåll.

Tack för att du väljer billigasängar.nu – vi ser fram emot att höra från dig!