Om oss

Välkommen till Billigasängar.nu – din guide till kvalitetssömn och drömlika sängar!

Vi är ett team av passionerade sömn- och inredningsexperter, dedikerade till att hjälpa dig hitta den perfekta sängen och tillbehören för dina unika behov. Sedan vår start har vi fokuserat på att kombinera expertis inom sömnkvalitet och design för att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder.

Vår erfarenhet

Vårt team består av Kenny, en erfaren sömnexpert, och Angelica, en utbildad inredare. Tillsammans har vi en djup kunskap och personlig erfarenhet inom områdena sömn och inredning. Vi har arbetat med att skriva om, recensera och jämföra sängar och sömntillbehör, samt att dela med oss av våra insikter i vår populära blogg ”Sovskolan”.

Opartiska recensioner och tester

Vår huvudsakliga ambition är att ge våra besökare tillförlitlig och detaljerad information för att välja rätt sängprodukter. Vi genomför noggranna tester och skriver opartiska recensioner för att säkerställa att du får den mest ärliga och användbara informationen.

Möt vårt team

På Billigasängar.nu har vi satt ihop ett kompetent team som delar en passion för sömnkvalitet och vacker design. Vi kombinerar våra unika specialiteter för att erbjuda marknadens bästa och mest pålitliga information och recensioner.

Angelica Persson

Angelica Persson

Inredare

Angelica är utbildad inredare med fokus på sovrum och förbättrat välmående. Hon har arbetat många år och har även utbildning som inredningsarkitekt.

Mail: Angelica@billigasangar.nu

Peter Persson

Kenny Persson

Sömnexpert

Kenny är utbildad sömnexpert och har spenderat de senaste 8 åren att forska inom sömn och fördjupa sig i hur man kan optimera sömn och välmående.

Mail: Kenny@billigasangar.nu

Kontakt

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss genom vårt kontaktformulär, eller maila oss direkt på våra personliga e-postadresser. Observera att vi endast kan svara på frågor som rör vår verksamhet, våra tester, eller vår webbplats.